Carlos de GilArgazkilaria eta edukien kudeatzailea Tutti Community-n
Hiri hau dastatzeko mokadu onenak. Ikusi eta bizitu egiten da hiri hau, baina batez ere, jan egiten da. Lehia gastronomiko zorrotzari esker, beti dago hiri hau etengabeko hobekuntzan murgilduta. Badirudi beti dagoela bisitatu beharreko establezimendu berri edo berrituren bat.
1. Xangurru xehatua won ton pastan 2. Bakailaoa laminatan, pil-pileran 3. Izkira-opilak 4.Bakailao ketua, etxeko tomate naturala eta pikillo-konfitura 5. Olagarro-anoa
1. Trainera: urdaiazpiko-xerra, txipia eta ganba 2. Patatazko txurroak, boilur eta arrautzarekin 3. Otarrainxka-isatsa pasta italiarrean bilduta, porrua eta azenarioa 4. Opiltxoak esnegainarekin eta txokolatearekin