Auzo bakoitzeko pintxo onenak

carlos-tutti-eus
Carlos de Gil Argazkilaria eta edukien kudeatzailea Tutti Community-n

Hiri hau dastatzeko mokadu onenak. Ikusi eta bizitu egiten da hiri hau, baina batez ere, jan egiten da. Lehia gastronomiko zorrotzari esker, beti dago hiri hau etengabeko hobekuntzan murgilduta. Badirudi beti dagoela bisitatu beharreko establezimendu berri edo berrituren bat. 

Egia

1. Ogi airisa biribila, etxeko humus, tomate, mahonesa begano eta falafel bola
2. Onddo-tartaleta urdaiazpiko iberiko eta roquefort-saltsarekin
3. Plantxan egindako urdaiazpiko tosta
4. Ogi txigortua, urdaiazpikoz bilduriko gari-zainzuri birrineztatuak eta porru xaflatua
5. Letxuga-oinarria, aguakate, anana, txatka, saltsa arrosa eta ganbadun tartaleta

Antiguo

1. Bakailao-kruxpeta
2. Txipiroia plantxan tipula karamelizatuarekin
3. Ganba eta hirugiar broxeta
4. Txanpinoi-txapela foiez betea
5. Otarrainxka, piperra, arrautza eta maionesa

Amara

1. Xangurru xehatua won ton pastan
2. Bakailaoa laminatan, pil-pileran
3. Izkira-opilak
4.Bakailao ketua, etxeko tomate naturala eta pikillo-konfitura
5. Olagarro-anoa

Gros

1. Conchinita pibil takotxoa guacamolearekin
2. Tacotaloa, euskal artzain erara
3. Gilda
4. Brie gazta mitxoleta-haziz inguratuta
5. Belartieta

Erdigunea

1. Trainera: urdaiazpiko-xerra, txipia eta ganba
2. Patatazko txurroak, boilur eta arrautzarekin
3. Otarrainxka-isatsa pasta italiarrean bilduta, porrua eta azenarioa
4. Opiltxoak esnegainarekin eta txokolatearekin

Alde Zaharra

1. Behi zaharraren azpizuna, piper berdearekin
2. Txuleta-kroketa
3. Olagarroa txingarretan, patata egosi ontzutuarekin
4. Behi zaharraren azpizuna patata frijituekin eta piperrekin

X