Jatetxe eta tabernen gida
Bilatu zure beharren araberako establezimendu ideala
69 establezimendu aurkitu dira
AKELARRE

Igeldo mendiaren hegalean dago eta leihate handiak ditu itsasoari begira. Areto pribatuak.
3 Michelin izar.
ARZAK

Euskal autore sukaldaritza, ikerketa, abangoardia eta eboluzioa. 3 Michelin izar.
Kokapena Informazio gehiago 943 28 55 93
MARTIN BERASATEGUI
Martín Berasategui jatetxea, 3 Michelin izar, Donostiatik 8 KM-ra. Sukaldaritza arin, irudimenezko, fresko eta berehalakoa, sustraituta bere ingurunean, doitasunarekin landuta, harrapatzen duen konfort osoko atmosfera batean zerbitzatuta.
Kokapena Informazio gehiago 943 36 64 71
MUGARITZ

Sormen sukaldaritza, naturaz inguraturiko kokaleku paregabe batean. 2006. urtetik munduko berrogeita hamar jatetxe onenen zerrendako top hamarrean aurkitzen da. 2 Michelin izar.
Kokapena Informazio gehiago 943 52 24 55ABURUZA SAGARDOTEGIA




Urte osoan zabalik 29 kupeletako txotx batekin. Sagardotegiko esperientziaz lasai gozatzeko eta JD botiladun ibai fresko batekin self-service moduan gozatzeko prestatutako jangela. Animatzen zara? Antolatu plana, zuen zain gaude!
Kokapena Informazio gehiago 943 69 24 52ANTONIO BAR

Momentuan egindako pintxoak eta giro atsegina eskaintzen dituen taberna.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 98 15ASTELENA 1997
Euskal sukaldaritza berria. Kursaal Batzar Jauregitik 100 m-ra. Edukiera handia. Eguneroko laneko menua eta taldeko menuak.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 58 67AUKERA TABERNA

Itsas-kutsuko taberna Amara auzoan. Bere pintxoak sasoiko produktuekin, arrainekin eta itsaskiekin eginak daude..
Kokapena Informazio gehiago 943 45 91 38AVENIDA XXI KAFETEGIA



Taberna-kafetegi honetan gosariak, eguneko menuak eta askariak zerbitzatzen dituzte, eta askotariko pintxoz osatutako barra ere badu.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 60 54BARKAIZTEGI


Sukaldaritza tradizionala. Urte osoan irekita egoten da jatetxea; sagardotegia, berriz, sagardo sasoian bakarrik. Hirigunetik 5 minutura.
Kokapena Informazio gehiago 943 45 13 04