Donostiako jatetxeak

Loading...

ASTELENA 1997

Euskal sukaldaritza berria. Kursaal Batzar Jauregitik 100 m-ra. Edukiera handia. Eguneroko laneko menua eta taldeko menuak.

Kokapena Erreserbatu 943 42 58 67

BARKAIZTEGI

Barazjikaleak Terraza

Sukaldaritza tradizionala. Urte osoan irekita egoten da jatetxea; sagardotegia, berriz, sagardo sasoian bakarrik. Hirigunetik 5 minutura.

Kokapena Erreserbatu 943 45 13 04

BIARRITZ

Terraza

Kontxa pasealekuan, Biarritz jatetxeak garaian garaiko merkatuko produkturik onenak eskaintzen ditu. Dekorazio modernoa. Lanegunetarako menuak eta karta.

Kokapena Erreserbatu 943 42 33 49

BODEGON ALEJANDRO

Barazjikaleak

Donostiako bihotzean kokatua, Bodegón Alejandroko sukaldaritza euskal gastronomiaren zapore klasikoetan arreta jartzen du.

Kokapena Erreserbatu 943 42 71 58

GANDARIAS JATETXEA

Barazjikaleak Sukaldaritza zabalik egun osoan Turismo kalitatearekin konpromisoa Euskadi Gastronomika Donostia green DESTINATION.

Berezitasuna iberikoetan, haragietan, arrainetan eta ardo-karta zabala. Pintxo hotz eta beroen aukera handia. Egunero irekita. Sukaldea etengabe irekita 11:00etatik 00:00etara.

Kokapena Erreserbatu 943 42 63 62

ITSASPE DONOSTI JATETXEA

Terraza Txakurrak sar daitezke

Euskal sukaldaritza tradizionaleko Jatetxea, Donostia erdialdean kokatuta. Pintxoak, errazioak, haragi eta arrain pintxak. Lokalak gune ezberdinak eskeintzen ditu: taberna, sagardotegia, jatexea eta gastro eremua.

Kokapena Erreserbatu 943 20 55 47

JUANITO KOJUA

Barazjikaleak Donostia green DESTINATION.

1947tik tradiziozko sukaldaritza.

Kokapena Erreserbatu 943 42 01 80

KASKAZURI JATETXEA

Barazjikaleak

Bertako jendez egoten da jatetxe hau eta erreferentzia bat da iada Kalitate-prezioagatik Donostian. Menua mantel txurian ematen dute. Goiz joanda itsasoari begira jatea posible duzu. Erreserba egiteaz ez ahaztu.

Kokapena Erreserbatu 943 42 08 94

LA PERLA JATETXEA

Barazjikaleak Terraza Euskadi Gastronomika

Badiara begira. Sukaldaritza garaikidea, oinarri tradizionalarekin.

Kokapena Erreserbatu 943 46 24 84

LA REBOTIKA JATETXEA

Barazjikaleak Terraza Txakurrak sar daitezke Donostia green DESTINATION.

La Rebotikaren espezialitatea txingarra da: Asteasuko txuleta, arrozak, haragia, arraina eta muskuiluak, denak txingarretan eginak. Jatetxearen leloa saltsa gehigarririk gabeko janari osasuntsua da, ongi sentiarazten duen janaria.

Kokapena Erreserbatu 943 21 89 06
X