Donostiako jatetxeak
ASTELENA






Euskal sukaldaritza berria. Kursaal Batzar Jauregitik 100 m-ra. Edukiera handia. Eguneroko laneko menua eta taldeko menuak.
Kokapena Erreserbatu 943 42 58 67BARKAIZTEGI

Sukaldaritza tradizionala. Urte osoan irekita egoten da jatetxea; sagardotegia, berriz, sagardo sasoian bakarrik. Hirigunetik 5 minutura.
Kokapena Erreserbatu 943 45 13 04BIARRITZ


Kontxa pasealekuan, Biarritz jatetxeak garaian garaiko merkatuko produkturik onenak eskaintzen ditu. Dekorazio modernoa. Lanegunetarako menuak eta karta.
Kokapena Erreserbatu 943 42 33 49BODEGON ALEJANDRO



Donostiako bihotzean kokatua, Bodegón Alejandroko sukaldaritza euskal gastronomiaren zapore klasikoetan arreta jartzen du.
Kokapena Erreserbatu 943 42 71 58BOKADO MIKEL SANTAMARIA








Aquarium-aren eraikin berean, Donostiako badiaren paregabeko ikusmira du. Euskal sukaldaritza tradizionala, berrikusia eta garaikidea. Egile-sukaldaritza ttipia garatzen dute.
Kokapena Erreserbatu 943 43 18 42CASINO KURSAAL









Sukaldaritza tradizionala, karta-eskaintza edo hitzartutako menuekin. Gaueko 12:00ak arteko zerbitzua
Kokapena Erreserbatu 943 42 92 14CHIN CHIN

Chinchin mundo osoko sukaldea duen jatetxe bat da, dotorea eta edozein pertsonarentzat. Bere aniztasun gastronomikoak eta ukitu ezberdinak Donostiako punta-puntako lokal bihurtzen dute.
Kokapena Erreserbatu 943 32 46 09FOODOO


Diseinu goxoa, sabai altuak eta landaredia nonhai. Foodoo modako healthy restaurant da Donostian. Astean zehar, eguneko menua 15,95 euroan.
Kokapena Erreserbatu 943 43 55 07GANDARIAS JATETXEA









Berezitasuna iberikoetan, haragietan, arrainetan eta ardo-karta zabala. Pintxo hotz eta beroen aukera handia. Egunero irekita. Sukaldea etengabe irekita 11:00etatik 00:00etara.
Kokapena Erreserbatu 943 42 63 62LA CEPA



Tradiziozko euskal sukaldaritza. Jabugo urdaiazpiko eta solomo onenak.
Kokapena Erreserbatu 943 42 63 94