Tabernak
ANTONIO BAR

5 mahaidun txoko gastronomiko txikia. Denboraldiko produktuak. Haragi eta arrain sorta zabala.
Pintxo nagusia: Kantauriko antxoa gatzetan, piper berde konfitatuarekin.
BAR HAIZEA

Berezitasuna: pintxo beroak.
Pintxo nagusia: Bakailao Bricka.
BARTOLO

Pintxo bero eta hotzen aukera zabala. Euskal sukaldaritza tradizionala. Lasaitasuna eta erosotasuna. Pintxo nagusia: foie grasa plantxan.
Kokapena Erreserbatu 943 42 02 79CAFETERIA AVENIDA XXI


Gosariak goizeko 07:00etatik hasita, bazkariak eta meriendak. Eguneko menua, eguneko platera. Pintxoen barra. Hiribidean bertan dagoen eta kristalarekin inguratuta dagoen terraza klimatizatua. Pintxo nagusia: Avenida XXI opil txikiak.
Kokapena Erreserbatu 943 42 60 54CASA GANDARIAS


Etxean egindako pintxo bero eta hotzen aukera zabala. Horrez gain, jatetxe tradizionala dugu. Sukaldea irekita 11:00etatik 00:00etara. Pintxo nagusia:
Kokapena Erreserbatu 943 42 63 62LA VIÑA BAR

Pintxo zaporetsuen aukera handia Donostiako Parte Zaharreko kalerik tradizionalean.
Pintxo nagusia: Gazta eta antxoa tututxoa.
ROJO Y NEGRO

Donostiako erdigunean dago, Londres Hotelaren alboan. Euskal sukaldaritza tradizionala. Pintxo hotz eta beroen aukera zabala eskaintzen du. Sukaldea 08:00etatik 23:30era etengabe zabalik dago. Pintxo izarra: bakailao gratinatua mojo-saltsarekin.
Kokapena Erreserbatu 943 35 83 82SM CAFE BAR

San Martin merkatuaren barruan. Aire girotua duen estalitako terraza handia 24 mahairekin. Otorduen etenik gabeko ordutegia. Berezitasuna plater konbinatuetan, sandwichetan eta entsaladetan. PINTXO NAGUSIA: Porru eta ganba bricka. (2006an urteko pintxoen hirugarren saria)
Kokapena Erreserbatu 943 42 76 10TAQUERIA KURSAAL

Mexikar Jatetxea. Espazio gastronomiko berri honetan pintxo barietate aparta, landutako errazioak eta barra erdian dagoen brasatik ateratako aurkituko dituzu.
Kokapena Erreserbatu 943 35 93 21