Donostiako jatetxeak
TOPA SUKALDERIA
Andoni Luis Aduriz-ek asmatuta TOPA SUKALDERIAK euskal eta latinoameriketar elkartzen gaituzten historiako mendeak ospatzen ditu. Bada bi gastronomiak produktuak, zaporeak, errezetak, istoriak eta ohiturak partekatzeko, gozatzeko eta ondo pasatzeko aurkitzen diren puntua.
Kokapena Informazio gehiago 943 56 91 43TXINPARTA
Maite dugu sukaldaritza tradizionala! Parrila ederra txuletoi, erreboiloetarako, legatzerako, eta sasoiko menuetarako: horra gure etxean punta-puntako janariak. Disfrutatu Donostian den sagardotegiko menu onena giro paregabean.
Kokapena Informazio gehiago 943 22 47 00TXOKO
Sukaldaritza tradizionala, hauetan espezializatuta: paella, arroza abakandoarekin, bakailaoa, arrain freskoak eta abar. Bertako arrantzale-giroa.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 54 12UBARRECHENA
Alde Zaharrean kokatua dago eta jatetxeak urte osoan zehar irekita dauden bi jangela ditu, otordu zerbitzu jarraituarekin: 12: 00etatik 24: 00etara. Bere eguneko menu ezagunak merkatuko sukaldaritza eta produktuen kalitate handia ditu ezaugarri. Gainera, karta erakargarria dute paella, entsalada, haragi eta arrain txingarretan espezializatua.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 83 52VIA FORA
Sukaldaritza mediterraneoa. Espezialitatea: arroza.
Kokapena Informazio gehiago 943 47 09 89ZIABOGA BISTROT
Nuriak, Alexek eta gainerakoek arreta berezia eskainiko dizute gure artean izandako esperientzia errepika dezazun. Sasoian sasoiko sukaldaritza bikaina. Jangela eta terraza itsaso ondoan eta herriko plazan bertan.
Kokapena Informazio gehiago 943 51 03 95