Donostiako jatetxeak
MUKA

MUKA («suaren hautsa» Iparraldeko euskaraz), suaren itxura ezberdinak deskubritzeko gonbidapena da: sugeldoa, sugarra, txingarra, kea, errautsa,
Kokapena Erreserbatu 943 00 31 62OQUENDO


Sukaldaritza tradizionala egungo ukituekin. Pintxo aukera zabala kafetegian. Giro zinematografikoa duen bistrot establezimendua.
Kokapena Erreserbatu 943 42 07 36RESTAURANTE ASADOR PORTUETXE




Tradiziozko erretegia, “ondare historikoa” den baserri batean kokatua. Arrainak, txuleta, parrilla, itsaskiak eta denboraldiko platerak.
Kokapena Erreserbatu 943 21 50 18TENIS ONDARRETA




Bileretarako bazkariak eta kongresuetarako otorduak.
Kokapena Erreserbatu 943 31 11 50TOPA SUKALDERIA

Andoni Luis Aduriz-ek asmatuta TOPA SUKALDERIAK euskal eta latinoameriketar elkartzen gaituzten historiako mendeak ospatzen ditu. Bada bi gastronomiak produktuak, zaporeak, errezetak, istoriak eta ohiturak partekatzeko, gozatzeko eta ondo pasatzeko aurkitzen diren puntua.
Kokapena Erreserbatu 943 56 91 43TXINPARTA


Maite dugu sukaldaritza tradizionala! Parrila ederra txuletoi, erreboiloetarako, legatzerako, eta sasoiko menuetarako: horra gure etxean punta-puntako janariak. Disfrutatu Donostian den sagardotegiko menu onena giro paregabean.
Kokapena Erreserbatu 943 22 47 00TXOKO

Sukaldaritza tradizionala, hauetan espezializatuta: paella, arroza abakandoarekin, bakailaoa, arrain freskoak eta abar.
Giro herrikoia eta arrantzale-giroa.
TXULETA


Berezitasuna parrillan erretako haragietan eta arrainetan. Kalitatezko eta garaiko produktuak.
Kokapena Erreserbatu 943 44 10 07