Jatetxe eta tabernen gida

Bilatu zure beharren araberako establezimendu ideala

68 establezimendu aurkitu dira

BARKAIZTEGI

Barazjikaleak Terraza

Sukaldaritza tradizionala. Urte osoan irekita egoten da jatetxea; sagardotegia, berriz, sagardo sasoian bakarrik. Hirigunetik 5 minutura.

Kokapena Erreserbatu 943 45 13 04

BARTOLO ETXEA

Donostia green DESTINATION.

Donostiako Parte Zaharreko taberna honek denetariko pintxoak eskaintzen ditu: beroak, hotzak, begetarianoak eta beganoak.

Kokapena Erreserbatu 943 42 02 79

BEKO ERROTA

Hondarribia Barazjikaleak Terraza

Donostiatik 20 Km-ra, Jaizkibel mendiaren magalean. Euskal landetxea, garai batean errota zena, jatetxe bihurtuta. Espezialitatea arrainetan. Bileretarako, biltzarretarako eta kongresuetarako leku egokia.

Kokapena Erreserbatu 943 64 31 94

BIARRITZ

Terraza

Kontxa pasealekuan, Biarritz jatetxeak garaian garaiko merkatuko produkturik onenak eskaintzen ditu. Dekorazio modernoa. Lanegunetarako menuak eta karta.

Kokapena Erreserbatu 943 42 33 49

BODEGA KATXIÑA

Orio

Bizi mahastien artean paregabeko esperientzia. Katxina Upategia ardoaz, Orioko gastronomiaz eta naturaren erdi-erdian antolatutako ekitaldiez gozatzeko diseinatu da.

Kokapena Erreserbatu 943 58 01 66

BODEGON ALEJANDRO

Barazjikaleak

Donostiako bihotzean kokatua, Bodegón Alejandroko sukaldaritza euskal gastronomiaren zapore klasikoetan arreta jartzen du.

Kokapena Erreserbatu 943 42 71 58

CASA UROLA

Barazjikaleak Euskadi Gastronomika Donostia green DESTINATION.

Sukaldaritza tradizional “berriztatua” du oinarri, produktuaren bikaintasuna landare-ikatzaren parrilaren usain eta zaporeekin indartuz, horixe baita etxearen nortasun-ezaugarria.

Kokapena Erreserbatu 943 44 13 71

CASA VERGARA 1948

Donostia green DESTINATION.

Esentzia tradizionala duen Parte Zaharreko lokal berritu honen oinarria bere pintxo-barra ikusgarria da .

Kokapena Erreserbatu 943 43 10 73

GANBARA TABERNA

Barazjikaleak Txakurrak sar daitezke

Donostiako Parte Zaharraren erdi erdian, pintxo paregabeak eskaintzen dituen taberna eta kalitatezko produktuak oinarri dituen jatetxe da Ganbara.

Kokapena Erreserbatu 943 42 25 75

GANDARIAS JATETXEA

Barazjikaleak Sukaldaritza zabalik egun osoan Turismo kalitatearekin konpromisoa Euskadi Gastronomika Donostia green DESTINATION.

Berezitasuna iberikoetan, haragietan, arrainetan eta ardo-karta zabala. Pintxo hotz eta beroen aukera handia. Egunero irekita. Sukaldea etengabe irekita 11:00etatik 00:00etara.

Kokapena Erreserbatu 943 42 63 62

GURE TXOKO TABERNA

Barazjikaleak

Gros auzoko taberna hau bere nortasun eta lan onagatik nabarmentzen da. Bertako tradizioari nazioarteko ikutua emanez pintxo, ano eta plater gozoak sortzen dituzte.

Kokapena Erreserbatu 943 28 24 19
X