Donostiako jatetxeak

Loading...

LA REBOTIKA JATETXEA

Barazjikaleak Terraza Txakurrak sar daitezke Donostia green DESTINATION.

La Rebotikaren espezialitatea txingarra da: Asteasuko txuleta, arrozak, haragia, arraina eta muskuiluak, denak txingarretan eginak. Jatetxearen leloa saltsa gehigarririk gabeko janari osasuntsua da, ongi sentiarazten duen janaria.

Kokapena Erreserbatu 943 21 89 06

MUKA

Barazjikaleak Terraza Txakurrak sar daitezke Donostia green DESTINATION.

MUKA («suaren hautsa» Iparraldeko euskaraz), suaren itxura ezberdinak deskubritzeko gonbidapena da: sugeldoa, sugarra, txingarra, kea, errautsa,

Kokapena Erreserbatu 943 00 31 62

OQUENDO

Sukaldaritza tradizionala egungo ukituekin. Pintxo aukera zabala kafetegian. Giro zinematografikoa duen bistrot establezimendua.

Kokapena Erreserbatu 943 42 07 36

REKONDO

Tradiziozko euskal sukaldaritza. Ospe handiko ardangela.

Kokapena Erreserbatu 943 21 29 07

RESTAURANTE ASADOR PORTUETXE

Donostia green DESTINATION.

Tradiziozko erretegia, “ondare historikoa” den baserri batean kokatua. Arrainak, txuleta, parrilla, itsaskiak eta denboraldiko platerak.

Kokapena Erreserbatu 943 21 50 18

TENIS ONDARRETA

Barazjikaleak Terraza

Bileretarako bazkariak eta kongresuetarako otorduak.

Kokapena Erreserbatu 943 31 11 50

TOPA SUKALDERIA

Barazjikaleak Terraza Txakurrak sar daitezke

Andoni Luis Aduriz-ek asmatuta TOPA SUKALDERIAK euskal eta latinoameriketar elkartzen gaituzten historiako mendeak ospatzen ditu. Bada bi gastronomiak produktuak, zaporeak, errezetak, istoriak eta ohiturak partekatzeko, gozatzeko eta ondo pasatzeko aurkitzen diren puntua.

Kokapena Erreserbatu 943 56 91 43

TXINPARTA

Barazjikaleak Terraza

Maite dugu sukaldaritza tradizionala! Parrila ederra txuletoi, erreboiloetarako, legatzerako, eta sasoiko menuetarako: horra gure etxean punta-puntako janariak. Disfrutatu Donostian den sagardotegiko menu onena giro paregabean.

Kokapena Erreserbatu 943 22 47 00

TXOKO

Sukaldaritza tradizionala, hauetan espezializatuta: paella, arroza abakandoarekin, bakailaoa, arrain freskoak eta abar. Bertako arrantzale-giroa.

Kokapena Erreserbatu 943 42 54 12

TXULETA

Terraza

Berezitasuna parrillan erretako haragietan eta arrainetan. Kalitatezko eta garaiko produktuak.

Kokapena Erreserbatu 943 44 10 07
X